پیج اینستاگرام دو حالت دارد: عمومی (پابلیک) و شخصی (پرایویت یا قفل). در این آموزش قدمبهقدم یاد میگیرید چگونه پیج اینستاگرام را عمومی کنید، چطور دوباره آن را شخصی کنید و چرا برای ثبت سفارش در ویترین ارزان فالوور باید پیج شما عمومی باشد.
کلمه های زیر هم معنی می باشند :
پابلیک = عمومی = قفل نبودن صفحه اینستاگرام
پرایویت = شخصی = قفل بودن صفحه اینستاگرام

پیج عمومی و پیج شخصی چه فرقی دارند؟
در پیج عمومی همهی کاربران اینستاگرام (حتی کسانی که شما را دنبال نمیکنند) پستها، ریلزها و فالوورهای شما را میبینند و هر کسی میتواند بدون درخواست، شما را فالو کند. در پیج شخصی فقط کسانی که درخواست دنبالکردنشان را تأیید کردهاید محتوای شما را میبینند و بقیه فقط عکس پروفایل، نام و بیوگرافی را میبینند.
چرا برای ثبت سفارش باید پیج عمومی باشد؟
شما برای انجام کلیه سفارشات میبایست صفحه اینستاگرام خود را در حالت عمومی قرار دهید. وقتی پیج شخصی است، سرویسهایی مثل فالوور، لایک، ویو و کامنت نمیتوانند به پیج یا پست شما دسترسی داشته باشند و سفارش انجام نمیشود. تا پایان ارسال سفارش خود از پرایویت کردن اکانت و یا تغییر آیدی خود داری فرمایید. اگر سرویس شما جبران ریزش دارد، برای انجام جبران هم پیج باید عمومی باشد.
آموزش عمومی کردن پیج اینستاگرام در گوشی (اندروید و آیفون)
مراحل در اندروید و آیفون یکسان است:
- برنامهی اینستاگرام را باز کنید و با لمس عکس کوچک پروفایل در پایین صفحه، وارد پروفایل خود شوید.
- در بالای صفحه علامت سه خط (☰) را لمس کنید تا بخش Settings and activity (تنظیمات و فعالیت) باز شود.
- در قسمت Who can see your content (چه کسی میتواند محتوای شما را ببیند) گزینهی Account privacy (حریم خصوصی حساب) را بزنید.
- کلید Private account (حساب خصوصی) را خاموش کنید.
- در پیامی که ظاهر میشود، گزینهی Switch to public (تغییر به عمومی) را تأیید کنید. اکنون پیج شما عمومی است.
عمومی کردن پیج اینستاگرام در کامپیوتر (نسخهی وب)
- سایت instagram.com را باز کنید و وارد حساب خود شوید.
- از منوی کنار صفحه روی More (بیشتر، علامت سه خط) و سپس Settings (تنظیمات) کلیک کنید.
- بخش Account privacy را باز کنید و تیک یا کلید Private account را خاموش کنید و تغییر را تأیید کنید.
آموزش شخصی (پرایویت) کردن پیج اینستاگرام
برای برگرداندن پیج به حالت شخصی همان مسیر بالا را بروید: پروفایل ← سه خط (☰) ← Account privacy، و این بار کلید Private account را روشن کنید و گزینهی Switch to private را تأیید کنید. توجه کنید که اگر سفارشی در حال انجام دارید، تا پایان آن پیج را شخصی نکنید.
پیج بیزینسی را نمیتوان شخصی کرد
حسابهای حرفهای اینستاگرام (Business و Creator) همیشه عمومی هستند و گزینهی Private account برای آنها فعال نیست. اگر میخواهید چنین پیجی را شخصی کنید، اول باید از تنظیمات، نوع حساب را به حساب شخصی (Personal) برگردانید.
گزینهی Private account را پیدا نمیکنم؛ چه کنم؟
- برنامهی اینستاگرام را از گوگلپلی یا اپاستور بهروز کنید؛ در نسخههای قدیمی جای گزینهها کمی فرق دارد.
- اگر زبان برنامه فارسی است، دنبال «حریم خصوصی حساب» و «حساب خصوصی» بگردید.
- در بالای صفحهی تنظیمات، کادر جستجو را بزنید و کلمهی Private یا «خصوصی» را جستجو کنید.
- اگر حساب شما بیزینسی یا کریتور است، گزینه نمایش داده نمیشود (توضیح بالا).
سوالات متداول
اگر پیجم شخصی باشد، سفارش انجام میشود؟
خیر. تا وقتی پیج شخصی است، سرویسها به پیج یا پست دسترسی ندارند. قبل از ثبت سفارش پیج را عمومی کنید و تا پایان سفارش آن را عمومی نگه دارید.
بعد از تمام شدن سفارش میتوانم پیج را دوباره شخصی کنم؟
بله. بعد از کامل شدن سفارش میتوانید پیج را شخصی کنید؛ فقط اگر سرویس شما جبران ریزش دارد، در زمان جبران هم پیج باید عمومی باشد.
برای عمومی کردن پیج به رمز عبور یا کار خاصی نیاز است؟
خیر. این کار فقط از داخل برنامهی خودتان و در چند ثانیه انجام میشود. ارزان فالوور هم برای انجام سفارش هیچوقت رمز عبور شما را نمیخواهد؛ فقط آیدی یا لینک پست لازم است.
برای پیشرفت سریع در شبکه های مجازی سایر مقالات نوشته شده در وبلاگ شرکت ارزان فالوور را مطالعه فرمایید
جهت خرید و سفارش تمامی سرویس ها میتوانید به صفحه ثبت سفارشات مراجعه فرمایید .